Over ons

Levering van kwaliteitsvlees

Al ruim 20 jaar verwerken we runderen en varkens vol­gens alle regels van de kunst. Onze dieren komen van gecertificeerde bedrijven en doorlopen een streng con­troleproces. Onze klanten zijn vooral groothandelaars uit de vleesverwerkende industrie die bij ons een brede keus hebben uit vleesproducten van rund en varken. Ze waarderen de hoge vleeskwaliteit die wij aanbieden.

Lid van de PEMA MEAT Group

Het Eifeler Fleischbetrieb P&M werd in 1995 opgericht door de meesterslagers Herbert Peters en Karl-Joseph Matthes. Voor Herbert Peters was het zijn tweede be­drijf na de overname van het Sankt Vither Slachthuis (externe link) in 1986 met zijn broer Willy Peters en collega Heinz Gritten. Beide bedrijven - slachthuis en vleesverwerkingsbedrijf - behoren nu tot de PEMA Meat Group. P&M Eifeler Fleischbetrieb verkoopt jaar­lijks ongeveer 8.000 ton vers vlees, waarvan 80% rund­vlees en 20% varkensvlees. 80% van de productie wordt binnen een straal van 350 kilometer verkocht.

 

 

Historie

1995: oprichting door Herbert Peters en Karl-Joseph Matthes in de directe nabijheid van Slachthuis PEGRI (industriezone Sankt Vith)

2004: uitbreiding kantoorruimte

2008: Marcel Peters, zoon van medeoprichter Herbert Peters, verwerft de aandelen van Karel-Joseph Matthes

2013: modernisering van het vleesverwerkingsbedrijf

Tot vandaag is P&M Eifeler Fleischbetrieb een middel­groot familiebedrijf met hoge kwaliteitsnormen. P&M telt ongeveer 60 medewerkers.